Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a
Отзывы
Написать отзыв
21 апреля 2019 в 15:43

18.04.2019 была проведена операция: Микродискектомия С6С7, межтелевой спондилодез Кейджем (грыжа межпозвонкового диска С6С7). Операция прошла успешно, боли нет, самочувствие отличное, после месяца боли и кошмаров, я снова здоров и в строю. Огромную благодарность Нейрохирургу Павлову Борису Борисовичу и дружной команде нейрохирургов, анастезиологу, медсёстрам клинике «Нейромед» за проведённую мне операцию. Я очень доволен. Все четко и конкретно нет лишних растрат, хлопот, поездок. Так, что нет смысла ездить в Европу платить во много раз больше, лечитесь в "Нейромед".

09 марта 2019 в 01:47

Спасибо всем врачам клиники за профессионализм, отношение, внимательность и, главное, за результат! Боли нет! Совсем! Удалили грыжу (эндоскопия). В 14:35 закончилась операция, в 18:45 уехала домой.

07 февраля 2019 в 22:51

Дуже вдячні всім спеціалістам клініки які прооперували мого чоловіка по видаленню міжпідзвінковоі грижі.Це люди які дійсно знають свою справу і виконують її на всіх сто відсотків. Хочеться лише сказати - ми вас усім рекомендуєм і низький вам поклін.

Ответ

Ми дуже вдячні Вам за високу оцінку нашої роботи.
Бажаємо Вашому чоловіку та усій родині міцного здоров'я!

06 февраля 2019 в 22:10

Перед тим,як звернуться в цю клініку,я побував вже не в одній клініці на консультації в різних лікарів.Читав відгуки від інших пацієнтів Нейромед,відгуків дуже мало,мій відгук про цю клініку негативний.Які спеціалісти там працюють я не можу сказати.Я побачив на сайті Нейромеда,що виконують холодноплазменну нуклеопластику,записався на консультацію до Павлова так як він виконує цю операцію.Приїхав в клініку,мене запросила в кабінет Залевська,попросила дать документи які я при собі мав і сказала що Павлов зараз прийде,почала мене розпитувати чого я до них звернувся,потів вийшла і її не було хвилин 3.Прийшла,а слідом Попов,я почав розповідати свою історію знову,він перебив мене,сказав щоб я ліг на кушетку і він зробив огляд.На знімки МРТ навіть не подивився,таке відчуття було,що його вирвали з-за столу,я вважаю що це не консультація відбулася,а зустріч з зіркою 5 хвилин.Він вийшов,а консультацію проводила далі Залевська.Чому лікар не може дать консультацію онлайн?

Ответ

Доброго дня!

Нам шкода, що у Вас залишилися негативні емоції від консультації у нашій клініці. Ми завжди піклуємося про те, щоб якість наших послуг відповідала високим стандартам. Всі наші лікарі досвідчені фахівці своєї справи і працюють в одному векторі.

Ви зв'язувалися з нами попередньо і писали у нашій групі у соціальних мережах, що зацікавлені у лікуванні методом холодноплазменної нуклеопластики. Лікарі Залевська Вікторія Станіславівна (невролог) і Павлов Борис Борисович (нейрохірург) розглянули Ваші скарги підчас консультації і з'ясувалося, що показів на проведення процедури Ви не маєте. Вам рекомендували консультацію лікаря іншої спеціальності, тому що Ваші скарги не відносяться до компетенції неврологів та нейрохірургів. Те лікування, що Ви вже пройшли у інших медичних закладах на момент консультації також не було показане і не відповідало сучасним стандартам. Діагноз, який було встановлено Вам раніше - хибний. Нам шкода, що Ви витратили час і кошти. Сучасна медицина передбачає лікування пацієнтів за показами, а не тільки за їх бажанням.

Гарного Вам дня і міцного здоров'я!

27 июля 2018 в 12:51

Хорошие врачи, высококвалифицированные. Я уверена помогут многим людям.

26 июля 2018 в 15:49

Вдячна лікарю Борису Павлову! Професійний, з почуттям гумору,уважний! Після двох років різноманітного лікування болю при защімленні нервових корінціа s1s2, коли вже не знала,що робити далі, саме цей лікар запропонував радіочастотне лікування, на яке я погодилась. Значне покращення стану настало не відразу,а тільки через три місяці. Маю надію,що надовго. Рекомендую. Взагалі, весь колектив дуже приємний! Бажаю вам тільки позитивних результатів і здоров'я!

25 июля 2018 в 22:43

Не рекомендую лікарі Залевска невропатолог і нейрохірург Павлов Борис Борисович.


На данном Веб-сайте используются файлы cookie. Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.